За Мега Мол

Real4you_logoМега Мол е първият търговски център в западната част на София. Разположен в жилищен комплекс „Люлин“ с разгърната търговска площ от около 24 000 м².

За първи път магазините BILLA и Techmart присъстват в микса от наематели на търговски център в България. За най-малките посетители е предвиден и специален кът за забавления и игри от Capella Play.

Мега Мол е идеално място за пазаруване и срещи с приятели. Разнообразието от различни магазини предоставя възможността за качествен шопинг, а заведенията за кафе и хранене правят престоя още по-приятен.

Търговският център разполага с над 600 паркоместа, които гарантират удобството на посетителите. Едно от най-големите му предимства е топлата връзка с метростанция „Западен парк“, с директен вход от ниво -1 от общо четири търговски нива. Предлага се и отличен достъп до мрежата на градския наземен транспорт – трамвай № 8 и автобус № 310. Молът се намира на централно място между два основни булеварда – „Царица Йоанна“ и „Д-р Петър Дертлиев”, което осигурява бърз и лесен достъп и с лек автомобил.

Инвеститор на проекта е австрийската фирмена група Real4You, основана през 1995 г. с централа в град Ансфелден, близо до Линц. Компанията работи в областта на проектирането и развиването на недвижими търговски имоти в цяла Европа.

Информация за управлението и отдаването под наем на търговски площи в търговския център можете да получите на тел.: +359 2 405 30 70 и имейл адрес: leasing@megamallsofia.bg