Новини

Let it Mall, Let it Mall ...Mega Mall

Let it Mall, Let it Mall ...Mega Mall

Този декември желанията Ви ще се сбъднат в Мега Мол София!

Очакват Ви много изненади, които ще заредят Коледното Ви настроение и ще превърнат празниците в още по-топло преживяване! Ще можете да споделите желанията си с истинския дядо Коледа от 17 до 25 декември, а за мечтания от Вас подарък също сме се погрижили! Харесайте си подарък от нашите магазини и го пожелайте в кампанията ни "Пожелавам си за Коледа", която ще се проведе от 12 до 22 декември! На 22 декември в 18 часа мечтаният подарък на един от Вас ще стане реалност, а веднага след това чрез томбола ще определим трима от Вас, които ще завъртят Коледното колело на късмета на Мега Мол, което ще бъде пълно с огромни награди.

Ако чувствате, че късметът не винаги е на Ваша страна, не се притеснявайте, Мега Мол София се е погрижил всички да получат подарък! Гостувайте ни от 19 до 25 декември и уловете подаръка си в нашата ледена машина на късмета!

Това разбира се не е всичко!

Ако въпреки многобройните варианти не успеете да се сдобиете с подарък, Мега Мол София ще Ви дари с последен шанс да тръгнете с подаръчен ваучер. Включете се в нашите Last Minute томболи от 26 до 31 декември и спечелете преди началото на новата година!

Пазарувайте в Мега Мол София и се заредете с подаръци за цялото семейство!

» Виж всички новини