Събития

HBO GO Градски момичета в Мега Мол 4-11 март

HBO GO Градски момичета в Мега Мол 4-11 март

Снимките в Мега Мол ти носят награди!

Ела, щракни се на нашата звездна стена и може да спечелиш невероятни изненади, сред които:

- Таблет SAMSUNG GALAXY TAB A 2016 (10.1) 4G, с предплатен двугодишен абонамент за достъп до филмовата платформа HBO GО

- 10 книги „Големите малки лъжи“, предоставени от издателство „Хермес“

Какво трябва да направиш?

 Посети Мега мол между 4 и 11 март и се снимай на нашата звездна стена с образите на героините от „Сексът и градът“. Нашите асистентки ще ти направят чудесна снимка и ще ти помогнат да се регистрираш за тегленето на наградите.

 Тагни се на снимката ти, която ще качим в нашия Facebook албум „HBO GO Градски момичета в Мега Мол“.

 Заповядай на 11 март отново при нас в 16:00 ч., за да откриеш дали печелиш и да гледаш епизод на голям екран от поредицата „Големите малки лъжи“. Не пропускай прожекцията, след края й ще раздадем допълнителни награди.

    *Първите 100 от Вас , които бъдат на място до сцената на 11 март /събота/ между 16.00 и 17.00 часа печелят сигурна страхотна награда- тримесечен ваучер за HBO GО!

 

 

 

                                                ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА

за провеждане на Кампания „HBO GO Градски момичета в Мега Мол“

1. Организатор на кампанията

1.1. Кампанията на Мега Мол София (наричана по-долу „Кампанията“) се организира от „Магнум България Гама“ ЕООД, адрес: София 1324, бул. Царица Йоанна 15,ЕИК 175229291, ДДС номер: BG175229291 („Организатор“), в партньорство с „Ейч Би Оу България” ЕООД („Партньор”).

1.2. Официалните правила на Кампанията се оповестяват публично и ще бъдат достъпни за целия период на Кампанията на официалната уебстраница на Мега Мол http://megamallsofia.bg/, както и на Facebook страницата https://www.facebook.com/MegaMallSofia.

1.3. Организаторът си запазва правото да допълва и променя Официалните правила, като промените влизат в сила след съгласуване с Партньорa от момента на тяхното публикуване на уебстраницата http://megamallsofia.bg/и Facebook страницата https://www.facebook.com/MegaMallSofia.

2. Територия и период на провеждане на Кампанията

2.1. Кампанията се организира и провежда на територията на Търговски център „Мега Мол София” („Мега Мол”).

2.2. Кампанията стартира на 4 март 2017 г. и продължава както следва: Играта „HBO GO Градски момичета в Мега Мол“, представляваща томбола с награди, (наричана по-долу "Играта") ще се проведе в периода от 12.00 ч. на 4 март 2017 г. до 17.00 ч. на 11 март 2017 г.

3. Право на участие

3.1. Право на участие в Играта има всяко физическо лице при условията на т.4.1.

3.2. Всички лица, ненавършили 18 г., следва да получат разрешение от родител или друг законен представител във връзка с участието си в Играта и/или предоставянето на свои лични данни.

3.3. В Играта нямат право да участват служителите на „Рийл Сентър Мениджмънт“ ЕООД, Каламарис Груп ЕООД, ВИКИ КОМФОРТ 2004 ЕООД, както и членове на техните семейства.

3.4. В Играта нямат право да участват служители на наемателите в Мега Мол София.

4. Механизъм на Играта „HBO GO Градски момичета в Мега Мол“

4.1. Всеки, който иска да вземе участие в Играта „HBO GO Градски момичета в Мега Мол“ , трябва да дойде в Мега Мол София в периода 4 – 11 март 2017 г. , между 12 и 20 часа, и да бъде сниман от представител на Мега Мол, специално ангажиран за кампанията, на фона на фотостена с визиите на героините от ТВ поредицата „Сексът и градът“. Снимката му ще бъде качена в албум „HBO GO Градски момичета в Мега Мол“ във Фейсбук страницата на Мега Мол София. Всеки, снимал се, ще може да вземе участие в томбола за спечелването на награди.

4.2. Тегленето на печелившите от Томболата ще се извърши на 11 март 2017 г. от 16:00 часа по време на специално събитие на ниво партер в Мега Мол. Участниците трябва да присъстват лично за тегленето на Томболата. Участник може да бъде представляван от надлежно упълномощен от него представител срещу представяне на писмено пълномощно за целите на Играта.

5. Награди. Теглене и получаване на награди от Играта.

5.1. Всеки участник има право да спечели награди от Играта при изтегляне на контактната му форма. Наградите са , както следва:

5.1.1. Таблет SAMSUNG GALAXY TAB A 2016 (10.1) 4G с предплатен от Мега Мол София двугодишен абонамент за достъп до услугата HBO GO. След изтегляне на наградата, печелившият участник, заедно с представител на Мега Мол, трябва да отиде в магазина на Теленор, който се намира на ниво партер в търговския център, където да сключи договор на свое име за услугата HBO GO. Мега Мол, чрез свой представител, ще заплати на каса в магазина на Теленор сумата за таблета, както и 24 месечни такси за достъп до услугата HBO GO. Ако в периода на действие на договора между печелившия участник и Теленор печелившият участник направи някаква покупка (напр. допълнителен пакет за мобилен интернет), то тя ще бъде таксувана допълнително за негова сметка. Всички допълнителни услуги, които печелившият уастник в Играта заяви след датата на получаването на наградата, ще бъдат само и единствено за негова сметка.

5.1.2. 10 броя книги, предоставени от издателство „Хермес“, със заглавие „Големите малки лъжи“.

5.2. Допълнителни награди, които ще бъдат раздадени в последния ден на кампанията – 11 март 2017 г. :

- 100 бр.тримесечни ваучери за достъп до услугата HBO GO, които ще бъдат подарени на първите 100 участника в Играта, които бъдат на място до сцената на 11 март 2017 година между 16.00 и 16.30 ч.

- 200 бр. брандирани чаши за кафе, които ще бъдат подарени на присъстващите, веднага след приключване на публичната прожекция на епизод 1 на поредицата „Големите малки лъжи”, която ще бъде излъчена на 11 март 2017 г. в 17.00 часа на ниво партер в Мега Мол.

Механизъм за спечелването на ваучерите:

5.2.2. Първите 100 участника в Играта, които са се снимали с визиите на героините от ТВ поредицата „Сексът и градът“ и бъдат на място до сцената на 11 март 2017 година между 16.00 и 16.30 ч. ще спечелят тримесечни ваучери за достъп до услугата HBO GO. Ваучерите, които ще получат участниците, ще им предоставят правото на промоционален достъп до HBO GO за 90 дни от датата на регистрация, при условиe, че са се регистрирали най-късно до 31.03.2017. След 90-те дни на промоционален достъп, спечелилите ваучери повече няма да имат достъп до HBO GO, освен ако не станат платени абонати на HBO GO. Притежателите на HBO GO ваучери трябва се регистрират за HBO GO на уебсайта http://www.hbogo.bg не по-късно от 31.03.2017 г. Деветдесет дневният период на промоционален достъп започва да тече от регистрацията на съответния Ваучер за HBO GO на уебсайта www.hbogo.bg. Ако притежател на HBO GO ваучер не се регистрира в горепосочения краен срок, Ваучерът за HBO GO става невалиден и достъпът до HBO GO ще бъде отказан. Първата регистрация не може да се осъществи на свързан с интернет телевизор от техническа гледна точка. Параметрите за регистрация на телевизори, свързани с интернет, са достъпни след регистрацията на компютри, лаптопи, смарт телефони и таблети.

5.3. Всеки има право да вземе участие в Играта само веднъж на ден (с една снимка на ден), в периода на кампанията – 4 до 11 март. За участие в Играта, всеки участник трябва да попълни талона си коректно. Снимките на всички участници ще бъдат публикувани в официалната Фейсбук страница на Мега Мол София. Всеки участник трябва да се отбележи, след като снимката му бъде качена в специалния Фейсбук албум на Мега Мол.

5.4 Имената на победителите ще бъдат публикувани на Facebook страницата: https://www.facebook.com/MegaMallSofia и официалния уебсайт на Мега Мол София- http://megamallsofia.bg/

5.5. Победителят от Играта има право да получи наградата си до 14 дни след обявяването на имената му. Наградата може да бъде получена срещу представяне на лична карта.

5.6. Ваучери и награди се получават единствено с предварително записване на телефон 02/405 3075. Възможни дни: вторник, сряда и петък; Часове: 11:00 часа; 15:00 часа; 18:30 часа.

6. Защита на личните данни

6.1. Включвайки се в Кампанията, участниците изрично се съгласяват доброволно да предоставят на Организатора своите лични данни, ако спечелят Награда.

6.2. Организаторът полага дължимата грижа събирането, обработването и съхраняването на личните данни на участниците, да се извършва при стриктно спазване на разпоредбите на Закона за защита на личните данни.

6.3. Участниците в Кампанията се съгласяват, че Организаторът може да обработва предоставените във връзка с участието в Кампанията лични данни, с цел обявяване на спечелилия участник в Кампанията, както и за доставянето на Наградата.

6.4. Участниците могат по всяко време да осъществяват достъп до данните си, да искат коригиране на събраните данни, както и да оттеглят своето съгласие за обработване на личните им данни с писмено заявление, адресирано до Организатора.

7. Изменение и допълнение на Официалните правила на Кампанията Организаторът си запазва правото да изменя и допълва настоящите Официални правила в хода на Кампанията след съгласуване с Партньора. Евентуалните изменения и допълнения ще се извършват единствено в писмена форма и ще влизат в сила от датата, посочена в тях, но не по-рано от публикуването им на официалната уеб страница http://megamallsofia.bg/и на Facebook страницатаhttps://www.facebook.com/MegaMallSofia

8. Предсрочно прекратяване на Кампанията Организаторът има неотменимото право да прекрати Кампанията по всяко време, като обяви това на официалната уеб страница http://megamallsofia.bg/и на Facebook страницата https://www.facebook.com/MegaMallSofia.

9. Съдебни спорове Всеки потенциален спор между Организатора на събитието и участници в същото се решава по взаимна договорка; при невъзможност за постигане на такава спорът се решава от компетентните съдилища в Република България.

10. Публичност

10.1. Организаторът си запазва правото да публикува снимки или материали, предоставени от печелившите участници, изцяло или отчасти по начин, който счита за подходящ, без да е необходимо допълнително съгласие от страна на печелившите участници и без да се дължи възнаграждение, при съответно спазване на законодателството за защита на личните данни.

10.2. Участниците се съгласяват Организаторът или оторизирани от него лица да комуникират с тях посредством телефонни разговори и SMS по време на промоцията и в период от 90 календарни дни след края й.

10.3. Участниците в Кампанията нямат право да участват в мероприятия и да дават интервюта по въпроси, свързани с Кампанията, без предварителното писмено съгласие на Организаторите.

11. Други

11.1. С включването си в Кампанията всеки участник в Кампанията се счита за уведомен и запознат с настоящите Официални правила и приема условията й.

11.2. С включването си в Кампанията всеки участник приема личните му данни, както и изпратеното от него писмо и друга информация, да бъдат публикувани на официалната уеб страница http://megamallsofia.bg/и на Facebook страницата https://www.facebook.com/MegaMallSofia.

11.3. Допълнителна информация за Кампанията участниците ще могат да получат на място в търговския център, на официалната уеб страница http://megamallsofia.bg/и на Facebook страницата https://www.facebook.com/MegaMallSofia

» Виж всички събития