Събития
Снимка: Идеи и вдъхновения за грима, красотата и доброто настроение с Natali's Beauty
04 Април 2018
10:30
Идеи и вдъхновения за грима, красотата и доброто настроение с Natali's Beauty

Приятели, на 21.04.2018 (събота) от 16ч. на гости в Mega Mall Sofia /Мега Мол София/  ще бъде прекрасната бюти влогърка Наталия от Natali‘s Beauty. Ще си поговорим за здравословния начин на живот, ще има практически съвети и хитринки за това как да изглеждате красиви и уверени в себе си, и още куп интересни неща! А благодарение на любезните партньори „DM”, Наталия ще ви покаже нагледно трикове и полезни съвети за гримовете, грижата за кожата и ще ви разкаже за актуалните тенденции на Пролет 2018.

В края на събитието Натали ще изтегли томбола със страхотни подаръци:
- 3 подаръчни ваучера на стойност 100 лв. за пазаруване в магазин dm в Мега Мол
- PHILIPS 5-in-1 Multi-Styler - 1 бр.
- Сешоар PHILIPS BHD029/00 - 2 бр.
- Епилатор Rowenta EP 1025F5 - 1 бр.
- Бижу - 1 бр.

* В томболата могат да участват всички присъстващи на събитието.

Очакваме ви!

 

Официални правила за провеждане на томбола  в търговски център Мега Мол София: Идеи и вдъхновения за грима, красотата и доброто настроение с Natali's Beauty
1. Организатор на кампанията
1.1. Кампанията на Мега Мол София (наричана по-долу „Кампанията“) се организира от „Магнум България Гама“ ЕООД, адрес: София 1324, бул. Царица Йоанна 15, ЕИК 175229291, ДДС номер: BG175229291 („Организатор“).
1.2. Официалните правила на Кампанията се оповестяват публично и ще бъдат достъпни за целия период на Кампанията на официалната уеб страница на Мега Мол http://megamallsofia.bg/, както и на Facebook страницата https://www.facebook.com/MegaMallSofia.
1.3. Организаторът си запазва правото да допълва и променя Официалните правила, като промените влизат в сила от момента на тяхното публикуване на уеб страницата http://megamallsofia.bg/ и Facebook страницата https://www.facebook.com/MegaMallSofia.
2. Територия и период на провеждане на Кампанията
2.1. Кампанията се организира и провежда на територията на България.
2.2. Кампанията стартира на 21 април 2018 г. и продължава, както следва: Томбола  „Идеи и вдъхновения за грима, красотата и доброто настроение с Natali's Beauty“ (наричана по-долу "Играта") ще се проведе в периода 16-17.30 часа на 21 април 2018 г. 
3. Право на участие
3.1. Право на участие в Играта има всяко физическо лице.
3.2. Всички лица, ненавършили 18 г., следва да получат разрешение от родител или друг законен представител във връзка с участието си в Играта и Томболата и/или с предоставянето на свои лични данни.
3.3. В Играта нямат право да участват служителите на „Рийл Сентър Мениджмънт“ ЕООД, Каламарис ГрупЕООД, както и членове на техните семейства.
3.4. В Играта нямат право да участват служители на наемателите в Мега Мол София.
4. Механизъм на Играта
4.1 Право на участие в томболата имат всички присъстващи на събитието „Идеи и вдъхновения за грима, красотата и доброто настроение с Natali's Beauty“ на 21 април 2018 г. между 16 и 17.30 ч. 
4.2 Всеки клиент има право да участва 1 път като попълни коректно контактна форма предоставена от наш сътрудник по време на събитието. 
5. Теглене и получаване на награди от Играта.
5.1. Награди в играта:
- 3 подаръчни ваучера на стойност 100 лв. за пазаруване в магазин dm в Мега Мол
- PHILIPS 5-in-1 Multi-Styler - 1 бр.
- Сешоар PHILIPS BHD029/00 - 2 бр.
- Епилатор Rowenta EP 1025F5 - 1 бр.
- Бижу - 1 бр.
*Спечелен ваучер за магазин dm дава право на възстановяване на сума от 100 лв. от пазаруване в магазин dm, намиращ се на ниво -1 в Мега Мол. 
5.2 Имената на спечелилите ще бъдат публикувани на Facebook страницата https://www.facebook.com/MegaMallSofia, официалния уебсайт на Мега Мол София- http://megamallsofia.bg/, както и в мобилното приложение на Мега Мол.
6. Защита на личните данни
6.1. Включвайки се в Кампанията, участниците се съгласяват доброволно да предоставят на Организатора свои лични данни, ако спечелят Награда.
6.2. Организаторът полага дължимата грижа събирането, обработването и съхраняването на личните данни на участниците да се извършва при стриктно спазване на разпоредбите на Закона за защита на личните данни  и действащото законодателство.
6.3. Участниците в Кампанията се съгласяват, че Организаторът може да обработва предоставените във връзка с участието в Кампанията лични данни с цел обявяване на спечелилия участник в Кампанията, както и доставянето на Наградата.
6.4. Участниците могат по всяко време да оттеглят своето съгласие за обработване на личните им данни с писмено заявление, адресирано до Организатора. Подобно оттегляне ще направи недопустимо последващо обработване на личните данни на участника.
7. Изменение и допълнение на Официалните правила на Кампанията 
Организаторът си запазва правото да изменя и допълва настоящите Официални правила в хода на Кампанията. Евентуалните изменения и допълнения ще се извършват единствено в писмена форма и ще влизат в сила от датата, посочена в тях, но не по-рано от публикуването им на официалната уеб страница http://megamallsofia.bg/ и на Facebook страницата https://www.facebook.com/MegaMallSofia.
8. Предсрочно прекратяване на Кампанията 
Организаторът има неотменимото право да прекрати Кампанията по всяко време, като обяви това на официалната уеб страница http://megamallsofia.bg/ и на Facebook страницата https://www.facebook.com/MegaMallSofia.
9. Съдебни спорове 
Всеки потенциален спор между Организатора на събитието и участници в същото се решава по взаимна договорка; при невъзможност за постигане на такава спорът се решава от компетентните съдилища в Република България.
10. Публичност
10.1. Организаторът си запазва правото да публикува снимки или материали, предоставени от печелившите участници, изцяло или отчасти по начин, който счита за подходящ, без да е необходимо допълнително съгласие от страна на печелившите участници и без да се дължи възнаграждение при съответно спазване на законодателството за защита на личните данни.

10.2. Участниците се съгласяват Организаторът или оторизирани от него лица да комуникират с тях посредством телефонни разговори и SMS по време на промоцията и в период от 90 календарни дни след края й.

10.3. Участниците в Кампанията нямат право да участват в мероприятия и да дават интервюта по въпроси, свързани с Кампанията, без предварителното писмено съгласие на Организаторите.

11. Други

11.1. С включването си в Кампанията всеки участник в Кампанията се счита за уведомен и запознат с настоящите Официални правила и съгласен с условията й.

11.2. С включването си в Кампанията всеки участник приема личните му данни, както и изпратено от него писмо да бъдат публикувани на официалната уеб страница http://megamallsofia.bg/ и на Facebook страницата https://www.facebook.com/MegaMallSofia.

11.3. Допълнителна информация за Кампанията участниците ще могат да получат на място в търговския център, на официалната уеб страница http://megamallsofia.bg/ и на Facebook страницата https://www.facebook.com/MegaMallSofia.

 

Share: