Събития
Снимка: PHOTOSHOOT #2 в Мега Мол - 30 юли от 16:00
30 Юли 2022
16:00
PHOTOSHOOT #2 в Мега Мол - 30 юли от 16:00

PHOTOSHOOT #2 в Мега Мол
30 юли от 16:00ч.

Участвайте в детската фотосесия на модна агенция "DanyStyl" и Мега Мол на 30 юли от 16:00ч., с водещ Цветомир Иванов. Всички участници ще бъдат снимани на сцената в Мега Мол, а снимките ще бъдат споделени във Фейсбук страниците на Mega Mall и модна агенция "DanyStyl".
Петте снимки събрали най-много харесвания в едноседмичен срок, след публикацията им във Facebook, ще бъдат наградени с подаръци от Мега Мол - 5 ваучера за пазаруване от обектите на търговския център /всеки на стойност 100 лв./! УСПЕХ НА ВСИЧКИ! 

* Ако най-харесваните снимки са повече от пет и гласовете за тях са равни, печелившите ще бъдат избрани чрез томбола, която ще се проведе дигитално.

Препоръчителна възраст за участие: до 15 год.

Организатори на събитието: Агенция "DanyStyl"
Специален гост водещ: Цветомир Иванов

Правила за участие:

> Записванията за събитието се осъществятват през модна агенция "DanyStyl":
https://www.facebook.com/Modeling.Agency.DanyStyl

> Всеки участник трябва предварително да подпише декларация за съгласие да бъде заснет по време на събитието и съгласие снимката да бъде публикувана във Фейсбук страниците на Mega Mall и модна агенция "DanyStyl". Декларациите ще се подпишат на бюро Информация, преди началото на мероприятието;

> Петте снимки събрали най-много харесвания, след публикуването им в Фейсбук /срок за гласуване: в едноседмичен срок след публикацията/, ще получат награди от търговски център Мега Мол - 5 ваучера за пазаруване в търговския център;

> Информация за осребряване на наградите (шопинг ваучерите) можете да получите на 02/405 30 75;

> Ваучерът дава право на пазаруване в обекти, намиращи се на територията на Мега Мол. Не се допуска размяна на подаръчния ваучер срещу паричната му равностойност. Ваучерът не е валиден за други обекти намиращи се извън територията на Мега Мол. Сумата се заявява три дни предварително на място на бюро Информация или на телефон 02 405 30 75. Ваучерът се получава лично от победителя. 

За повече информация за участие: 02/405 30 75

Share: