Събития
Снимка: Зимни намаления до - 70 % в Мега Мол. Пазарувай и спечели!
08 Януари 2018
10:00
Зимни намаления до - 70 % в Мега Мол. Пазарувай и спечели!

Невероятни намаления до -70 % ви очакват в Мега Мол! 
Пазарувайте и печелете!
На 31 януари един от всички пазарували ще спечели страхотен Huawei P10 lite;
Не забравяйте да регистрирате касовата си бележка на минимална стойност от 15 лв. на бюро Информация и да участвате за наградата;

Специалните оферти на магазините:

 • H&M - до 70 % намаление 
 • Mat Star  -  от 30% до 70% отстъпка

 • Junona  -  до - 50 % отстъпка

 • Playzone - Пакет за  рожден ден с отстъпка от 15% /Предложението е валидно в дните от понеделник до петък и за сметка над 250 лв/

 • Bos Fashion - 70% отстъпка на всики артикули

 • LC Waikiki  - разпродажба до - 50%

 • Mercari WINTER SALE
  Период: 8 - 14 януари 2018 г. 

  -60% за ботуши

  -50% за зимни якета, палта и боти

  -50% на всички детски артикули – облекла, обувки, аксесоари

  -40%+10% - за всички останали обувки, облекла, марково бельо и аксесоари

 • Paolo Botticelli - до - 50 % намаление; 

 • Sense
   Част от колекциите с  кристали Сваровски ще могат да бъдат закупени с отстъпка от  -50%;
  -  Всички останали кристали могат да бъдат закупени с отстъпка от - 20%;
  -  Eстествени камъни Sense могат да бъдат закупени с отстъпка от -35%;

 • Satur - до - 70 % намаление

 • Gruppofiori Italia - до - 70 % намаление

 • Berezka 
  Период 2 - 14  януари 2018 г.

  - Руска козметика - отстъпка от 20 %
  - Всички видове рибни консерви - отстъпка от 20 %
  Период 15 - 31 януари 2018 г.
  - Всички видове зеленчукови консерви - отстъпка от 20 %
  - Всички видове водка и настойки - отстъпка от 20 %

 • AFORDIA Fashion 
  Период  10 -  28 януари 2018 г.
  Намаление до 70%

 

 

 

Официални правила за провеждане на игра - томбола  в търговски център Мега Мол София: Игра „Пазарувай и спечели Huawei P10 lite“
1. Организатор на кампанията
1.1. Кампанията на Мега Мол София (наричана по-долу „Кампанията“) се организира от „Магнум България Гама“ ЕООД, адрес: София 1324, бул. Царица Йоанна 15, ЕИК 175229291, ДДС номер: BG175229291 („Организатор“).
1.2. Официалните правила на Кампанията се оповестяват публично и ще бъдат достъпни за целия период на Кампанията на официалната уеб страница на Мега Мол http://megamallsofia.bg/, както и на Facebook страницата https://www.facebook.com/MegaMallSofia.
1.3. Организаторът си запазва правото да допълва и променя Официалните правила, като промените влизат в сила от момента на тяхното публикуване на уеб страницата http://megamallsofia.bg/ и Facebook страницата https://www.facebook.com/MegaMallSofia.
2. Територия и период на провеждане на Кампанията
2.1. Кампанията се организира и провежда на територията на България.
2.2. Кампанията стартира на 10 януари  2018 г. и продължава, както следва: Играта  „Пазарувай и спечели Huawei P10 lite“ (наричана по-долу "Играта") ще се проведе от 10 януари 2018 г. в 10.00ч  до 30 януари 2018 г. в 22.00 ч.
3. Право на участие
3.1. Право на участие в Играта има всяко физическо лице.
3.2. Всички лица, ненавършили 18 г., следва да получат разрешение от родител или друг законен представител във връзка с участието си в Играта и Томболата и/или с предоставянето на свои лични данни.
3.3. В Играта нямат право да участват служителите на „Рийл Сентър Мениджмънт“ ЕООД, Каламарис ГрупЕООД, както и членове на техните семейства.
3.4. В Играта нямат право да участват служители на наемателите в Мега Мол София.
4. Механизъм на Играта
4.1. Всеки, който иска да вземе участие в Играта, трябва да дойде в Мега Мол София в периода 10 – 30 януари 2018 г.. и да направи покупки на територията на търговския център на минимална стойност от 15 лв. Всеки участник трябва да представи своята касова бележка ИЛИ комбинация от две касови бележки на обща стойност от 15 лв.  на служител на бюро „Информация“ и да попълни коректно своите данни в контактната форма за участие. След попълване на контактната си форма, участникът ще получи възможност да участва в томбола за подарък описан в т. 5. Томболата ще бъде изтеглена на 31 януари  2018 г. в 10.00  ч. на бюро „Информация“ от комисия. Присъствието на участниците не е задължително условие, за да получат наградата, ако бъдат изтеглени.
4.2 Всеки клиент има право да участва неограничен брой пъти, като 1 касова бележка /или комбинация от две касови бележки на обща стойност 15 лв./ може да се използва само за 1 участие.
4.3. В Играта клиентите могат да участват само с касова/и бележка/и, направени в деня на самото участие.
4.4. След коректно изпълнение на стъпките от т. 4.1. касовата/ите бележка/и, представени за участие, ще бъдат подпечатани от служител на бюро „Информация“. Клиентите трябва да предоставят копие на касовата бележка, с която са спечелили в Играта с подпис и ръкописно изписани думите „Вярно с оригинала”, за да получат спечелен подарък.
4.5. Покупката/ите за участие в Играта трябва да бъде/ат направена/и в деня на самото участие. След приключване на периода на играта няма да бъде възможно въвеждането на нова касова бележка за съответната игра.
4.6. Касови бележи от обектите на Easy Pay, SDI, Райфайзенбанк ЕАД  и Casino Palms Merkur не се приемат за участие в Играта. С касови бележки от "BILLA" може да се участва ограничено по един път на ден. Касовата бележка трябва да бъде на минимална стойност от 15 лв.

5. Теглене и получаване на награди от Играта.
5.1. Наградата в томболата:

Smartphone Huawei P10 lite - 1 бр.
Томболата ще бъде изтеглена на 31 януари 2018  г. в 10.00 ч. на бюро „Информация“ от комисия. 
Присъствието на участниците не е задължително условие, за да получат наградата, ако бъдат изтеглени.

5.2 Имената на спечелилите ще бъдат публикувани на Facebook страницата https://www.facebook.com/MegaMallSofia, официалния уебсайт на Мега Мол София- http://megamallsofia.bg/, както и в мобилното приложение на Мега Мол.
5.3. Наградите могат да бъдат получени срещу представяне на касовата бележка, с която участникът е спечелил наградата, и представяне на лична карта на участника. Служител от бюро „Информация“ ще направи копие на касовата бележка на място.
6. Защита на личните данни
6.1. Включвайки се в Кампанията, участниците се съгласяват доброволно да предоставят на Организатора свои лични данни, ако спечелят Награда.
6.2. Организаторът полага дължимата грижа събирането, обработването и съхраняването на личните данни на участниците да се извършва при стриктно спазване на разпоредбите на Закона за защита на личните данни.
6.3. Участниците в Кампанията се съгласяват, че Организаторът може да обработва предоставените във връзка с участието в Кампанията лични данни с цел обявяване на спечелилия участник в Кампанията, както и доставянето на Наградата.
6.4. Участниците могат по всяко време да оттеглят своето съгласие за обработване на личните им данни с писмено заявление, адресирано до Организатора. Подобно оттегляне ще направи недопустимо последващо обработване на личните данни на участника.
7. Изменение и допълнение на Официалните правила на Кампанията Организаторът си запазва правото да изменя и допълва настоящите Официални правила в хода на Кампанията. Евентуалните изменения и допълнения ще се извършват единствено в писмена форма и ще влизат в сила от датата, посочена в тях, но не по-рано от публикуването им на официалната уеб страница http://megamallsofia.bg/ и на Facebook страницата https://www.facebook.com/MegaMallSofia.
8. Предсрочно прекратяване на Кампанията Организаторът има неотменимото право да прекрати Кампанията по всяко време, като обяви това на официалната уеб страница http://megamallsofia.bg/ и на Facebook страницата https://www.facebook.com/MegaMallSofia.
9. Съдебни спорове Всеки потенциален спор между Организатора на събитието и участници в същото се решава по взаимна договорка; при невъзможност за постигане на такава спорът се решава от компетентните съдилища в Република България.
10. Публичност
10.1. Организаторът си запазва правото да публикува снимки или материали, предоставени от печелившите участници, изцяло или отчасти по начин, който счита за подходящ, без да е необходимо допълнително съгласие от страна на печелившите участници и без да се дължи възнаграждение при съответно спазване на законодателството за защита на личните данни.
10.2. Участниците се съгласяват Организаторът или оторизирани от него лица да комуникират с тях посредством телефонни разговори и SMS по време на промоцията и в период от 90 календарни дни след края й.
10.3. Участниците в Кампанията нямат право да участват в мероприятия и да дават интервюта по въпроси, свързани с Кампанията, без предварителното писмено съгласие на Организаторите.
11. Други
11.1. С включването си в Кампанията всеки участник в Кампанията се счита за уведомен и запознат с настоящите Официални правила и съгласен с условията й.
11.2. С включването си в Кампанията всеки участник приема личните му данни, както и изпратено от него писмо да бъдат публикувани на официалната уеб страница http://megamallsofia.bg/ и на Facebook страницата https://www.facebook.com/MegaMallSofia.
11.3. Допълнителна информация за Кампанията участниците ще могат да получат на място в търговския център, на официалната уеб страница http://megamallsofia.bg/ и на Facebook страницата https://www.facebook.com/MegaMallSofia.
 

Share: