Новини
Снимка: Мега изненади в първия ден от откриването на Mega Mall
11 Септември 2014
Мега изненади в първия ден от откриването на Mega Mall

Тридневният маратон по откриването на Mega Mall Sofia започна с много усмивки и добро настроение на 12 септември точно в 10 часа. Пред търговския център се бяха събрали в очакване множество хора още преди обявения час на откриването. Първите ентусиасти получиха като подарък брандирана торбичка с лакомство.

Посетителите на мола бяха посрещнати от спиращо дъха акробатно шоу. Двойка акробати успяха да приковат погледите на присъстващите с впечатляващите си изпълнения на ремъци и воали. Въздушният спектакъл накара малки и големи с нетърпение да очакват всяко следващо движение на двамата професионалисти. Представлението, случващо се на метри от земята, забавляваше посетителите на Mega Mall през целия ден.

Грандиозното откриване беше съпътствано от множество приятни емоции и различни изненади, подготвени специално за първите клиенти на мола. Посетителите станаха свидетели и на МЕГА концерт, в който взеха участие различни български звезди, превъплътени в световноизвестните изпълнители Тина Търнър, Лучано Павароти, Бионсе, Джон Бон Джоуви, Лайза Минели и др. Концертът, който беше подготвен от продуцентите на предаването „Като две капки вода“, развълнува публиката, като я срещна с любимите й певци и техните неумиращи с времето песни. От своя страна Рачков и Зуека развеселиха присъстващите с шеговитите си коментари и неподправеното си чувство за хумор.

Празничният ден завърши с приповдигнато настроение и много снимки. В края на концерта всеки, който желаеше, можеше да се срещне със своя любимец от сцената, да вземе автограф и да си направи снимка за спомен.

Share: