Новини
Снимка: Mега концерт и мега модно ревю събраха хиляди посетители в Mega Mall
13 Септември 2014
Mега концерт и мега модно ревю събраха хиляди посетители в Mega Mall

Изненадите за посетителите на Mega Mall продължиха и след първия ден от откриването му, в който имаше много акробатика и звезден блясък. За гостите на мола беше подготвена разнообразна програма, в която взеха участие едни от най-обичаните поп изпълнители.

На 13 септември, събота, в MegaMall се състоя първото 12-часово модно шоу в България. В модното ревю участваха общо 32 модела, които представиха последните колекции на някои от търговските марки в мола. Момичетата дефилираха 12 часа на подиум с дължина 12 метра. Публиката имаше възможността да се запознае с последните модни тенденции и да се наслади на любимите си марки, сред които: Cropp Town, Deichmann, Euphoria Jewels, House, Joy Optics, KML, Mat Star, Mohito, Paolo Botticelli, Pompea, Junona fashion, Reserved, SJV Jewellery, Sport Vision/ Nike. С това уникално за страната ни шоу Mega Mall даде заявка за търговски център, който непрекъснато ще изненадва своите посетители с нещо различно и иновативно.

Вечерта музиката завладя сърцата на посетителите, след като започна МЕГА концертът на Графа, Михаела Филева и Рафи. Събитието се превърна в голям купон, като градусът на настроението се покачваше с всяка изминала минута. Публиката имаше възможността да чуе едни от най-популярните и харесвани парчета на тримата изпълнители, които дадоха всичко от себе си за доброто настроение на присъстващите.

Хилядите посетители, изпълнили етажите на мола, станаха свидетели на невероятната симбиоза между музика и мода, и успяха да почувстват празничното настроение при откриването на Mega Mall.

 

Share: