Новини
Снимка: Музика, футбол и награди в последния ден от МЕГА откриването
13 Септември 2014
Музика, футбол и награди в последния ден от МЕГА откриването

В последния ден от откриването на Mega Mall беше поднесена поредната порция приятни емоции за всичките му посетители, като специално внимание беше обърнато и на най-малките, които трепетно очакваха да се срещнат със своите любимци – Гацо Бацов, Крисия и г-н Андреев.

Детски смях огласи Mega Mall рано сутринта на 14 септември. Множество малчугани присъстваха на кукленото шоу „Трите прасенца“ на Театрална къща „Мариета и Марионета“, което ги забавляваше в продължение на цял час. Малко след това започна и вкарването на МЕГА голове с футболната легенда Гацо Бацов, който не пропусна да разсмее малки и големи с шеговитите си коментари и закачки. Всяко от децата имаше възможността да вкара дузпа, отблизо да се запознае с любимия на всички комик и да получи подарък от него.

В късния следобед футболните страсти отстъпиха място на младите таланти – очарователната Крисия и сладкодумния г-н Андреев. Малката изпълнителка с МЕГА глас Крисия за пореден път успя да впечатли публиката с невероятните си изпълнения и репертоар от хитови песни. От друга страна, забавните истории на г-н Андреев заредиха всички присъстващи с добро настроение.

И като подобаващ финал на тридневното празнуване, Mеga Mall изтегли печелившите от обявената преди откриването томбола. Трима късметлии си тръгнаха с големите награди, които бяха климатик, телевизор и ваучер за пазаруване в Mega Mall.

Мега молът на годината ще продължи да радва своите посетители, за които големите изненади и забавления тепърва предстоят!

Share: