Новини
Снимка: ОПАСНИ ШМАТКИ - новата комедия, която се снима в Мега Мол
02 Април 2024
ОПАСНИ ШМАТКИ - новата комедия, която се снима в Мега Мол

???? Опасни Шматки
ПЪРВИ ТРЕЙЛЪР - ГЛЕДАЙТЕ ТУК

Насладете се на първия трейлър на страхотната комедия, която бе снимана в Мега Мол! “ОПАСНИ ШМАТКИ”, тръгва по кината на 19 Април, така че събирайте приятелите, запазвайте билети и се стягайте за голямо забавление????

"ОПАСНИ ШМАТКИ" е филм, който е създаден да ви забавлява, да ви накара да се смеете и забравите за ежедневието си.
Главните герои (в ролите Ники Станоев и Стоян Цветков) са двама хаховци, най-добри приятели. И двамата са готини неудачници. Мързеливци, нехранимайковци, схемаджии. Затънали в безвремие и безпаричие. В началото на филма единият губи работата си след нелепа случка. Вече и двамата са безработни. Двамата решават, че не искат да живеят повече в нищета. Искат да са богати. Надъхват се сами, че са умни и изобретателни. Каквито не са. Решават да оберат мола. Още повече - решават да оберат всички магазини в мола. И то в разгара на най-оборотната седмица - Великденските намеления!

Нашите герои живеят в Люлин. От малки си мечтаят да са гангстери, но освен, че изглеждат нелепо, никога не са открадвали и дъвка от магазина. Филмът ще ви поднесе всякакви абсурдни, нелепи и много забавни ситуации, които ще ви накарат да харесате нашите Опасни шматки.

Участват още: Кирил Ефремов, Силвия Петкова, Елени Декидис, Ивайло Драгиев, Ивайло Захариев, Венци Куцаров, Дарин Ангелов, Маргарита Хлебарова, Николай Дограмаджиев, Калина Иванова и др.

Продуцент: Infinity Films

Режисьор, сценарий: Николай Павлов

Изпълнителен продуцент: Аделина Павлова

Оператор: Иван Иванов

Share: