Новини
Снимка: Спечели шопинг на стойност 1500 лева
09 Август 2021
Спечели шопинг на стойност 1500 лева

Пазарувайте в Мега Мол за минимум 20 лева и участвайте в лятната ни кампания с подарък - шопинг на стойност 1500 лева. 

Период на кампанията: 9 - 30 август 2021 г.

Изтеглете мобилното приложение от Google Play: APP Mega Mall

Изтеглете мобилното приложение от App Store: App Mega Mall

Регистрирайте своите касови бележки в мобилното приложение на Мега Мол и един от Вас ще спечели подаръчен ваучер за пазаруване при нас на стойност 1500 лева.  Късмет!

Всеки, който иска да вземе участие в Играта, трябва да е направил покупка в обектите в Мега Мол София в периода 9 - 30 август 2021 г.  на минимална стойност от 20 лв. Всеки участник трябва да изтегли мобилното приложение на Мега Мол, да се регистрира, като коректно попълни своите данни, и да участва в секция „Игри“. Ако вече има профил в мобилното приложение на Мега Мол, участникът може да стартира своето участие директно от секция „Игри“, като попълни номер на касова бележка, прикачи коректно направена снимка на касова бележка /снимана вертикално/; снимката трябва да бъде ясна; ако бележката е прекалено дълга, тя трябва да бъде прегъната по начин, от който се виждат необходимите данни – магазин, обща сума на направената покупка, номер на касовата бележка, дата и час на издаване, попълнени име на магазин и сума на приложената касова бележка. 

За участие с апарати, които фунционират с операционна система android, всички потребители трябва да имат инсталирана версия 7 или по-висока, за да регистрират касовите си бележки. Ако възникнат допълнителни проблеми при опит за участие, молим да ни изпратите подробна информация на следния имейл адрес: infodesk@megamallsofia.bg  

* В извънреден случай, на техническа грешка и невъзможност да се изтегли печеливш в определения в правилата на играта час, всички имена ще бъдат разпечатани на хартиен носител и ще бъдат изтеглени на бюро "Информация, на 31 август  2021 г.  в 12 ч. Тегленето ще е открито за всеки посетител и ще бъде направено от комисия.

 

Share: