За Мега Мол
За Мега Мол

Мега Мол е първият търговски център в западната част на София. Разположен е в жилищен комплекс „Люлин“. Заобиколен от зеленината на западен парк, Мега Мол Ви очаква с много забавления, магазини и интересни събития.
 
Мега Мол е идеално място за пазаруване и срещи с приятели. Нашата цел е да влезем в сърцата на клиентите с приятно преживяване за всеки член от семейството.
Всеки уикенд на територията на Мега Мол се организират множество детски събития, работилнички, концерти и вече известния на всички редовни  посетители „Неделен куклен театър на Мега Мол“. Очаквайте скоро КИНО АРЕНА в Мега Мол!

Пазаруването в Мега Мол е допълнено с участие в игри и томболи, които могат да донесат на клиентите изненадващи подаръци и приятни емоции. За нас е важно Вие да си тръгнете усмихнати от тук!

Мега Мол разполага  с над 600 паркоместа, които гарантират удобството на посетителите, а времето за безплатен престой е 4 часа. Едно от най-големите му предимства е топлата връзка с метростанция „Западен парк“, с директен вход от ниво -1 от общо четири търговски нива. Предлага се и отличен достъп до мрежата на градския наземен транспорт – трамвай № 8 и автобус № 310. Молът се намира на централно място между два основни булеварда – „Царица Йоанна“ и „Д-р Петър Дертлиев”, което осигурява бърз и лесен достъп и с лек автомобил.

Инвеститор на проекта е "Магнум България Гама".

Информация за управлението и отдаването под наем на търговски площи в търговския център можете да получите на тел.: +359 2 405 30 75 и имейл адрес:

a.dzhambazova@megamallsofia.bg