Търговски обекти
Детски стоки и играчки , Забавления , Подаръци
#calendar# Понеделник - Неделя; #clock# 10:00 - 20:00;
Етаж -1
Hippoland

               ХИПОЛЕНД-МАГАЗИНИ ЗА ДЕТСКИ УСМИВКИ  
                      
                                     
ХИПОЛЕНД е българска верига хипермаркети за детски и бебешки стоки, с 26 работещи обекта с търговска площ между 500 и 1 400 кв. м в столицата и  в още 11 големи градове в България. Хиполенд предлага под един покрив всичко необходимо за отглеждането и възпитанието на децата от раждането им до тийнейджърска възраст: бебешки легла, столчета и колички, бебешки аксесоари, играчки, дрехи, обувки, книжки, велосипеди, акумулаторни коли и мотори, детска и бебешка козметика, стоки за ученика  и много други. Всеки родител може да избира между над 20 000 артикула качествени и маркови стоки,  от утвърдени производители и официални вносители, с гаранция за качество и на достъпни цени. Пазарувайки при нас можете да бъдете спокойни за безопасността на детето си. Всички стоки, които предлагаме, отговарят на европейските стандарти за качество и безопасност. 
В ХИПОЛЕНД са представени най-реномираните световни марки  за детски стоки. При детските играчки в ХИПОЛЕНД е без конкуренция на българския пазар, с най-новите серии на най-силните водещи световните марки: MATTEL (BARBIE, MONSTER HIGH, FISHER PRICE, HOT WHEELS), HASBRO, LEGO, GIOCHI PREZIOSI, MAISTO, CLEMENTONI, PLAYMATES, RASTAR,  BAYER, VIVID, MEGABRANDS, IMC, QUERCETTI, SIMBA-DICKIE-SMOBY GROUP, MONDO, DOLU PLASTIC и много много други. Ние се фокусираме основно върху маркови и лицензни продукти и техният дял съставлява повече от 85% от нашето портфолио при играчките.   
 Младите родители могат да изберат най-доброто за своето бебе от богатата гама бебешки продукти на MACLAREN, BREVI, HAUCK, CAM, PRIMI SOGNI, PHILIPS AVENT, NUBI, CАNPOL, NUK, TOMMEE TIPPEE, PLAYGRO както и на българските брендове CHIPOLINO, CANGAROO, LORELLI, BEBINO, KIKKA. Детската мода е представена от колекциите на полската марка COCCODRILLO  и българската марка детски обувки SANDIC KIDS. 
ХИПОЛЕНД  е не просто единственият хипермаркет, където може да се намери всичко за детето под един покрив, но и място за незабравимо изживяване, или „магазин за детски усмивки”, какъвто е и слоганът на компанията.

 

Share: