Търговски обекти
Обувки и чанти , Мода
#calendar# Понеделник - Неделя; #clock# 10:00 - 21:00;
Етаж -1
Mat Star

Мат Стар е българска компания, успешно наложила се на нашия пазар и в чужбина. Фирмата е с традиции в производството, вноса и дистрибуцията на обувки от 1971 г. и предлага изобилие от модерни обувки и чанти с високо качество на достъпни цени.

Моделите на Мат Стар задоволяват изискванията и на най-взискателните клиенти. Веригата включва над 30 магазина в България, в които се предлагат ежедневни, спортни, официални, домашни и работни обувки – повече от 1000 артикула за деца, жени и мъже от всички възрасти.

Мат Стар присъства успешно и в страните на Балканския п-в, като фирмата има действащи офиси в България, Сърбия, Македония, Китай, Косово, Сирия и представителни магазини в Гърция, Австрия, Малта, Ирак, Саудитска Арабия. Търговската марка е регистрирана в над 40 държави –Турция, Гърция, Македония, Сърбия, Франция, Албания, Германия, страните от бивша Югославия, Унгария, Италия, Румъния и др. Мат Стар използва технологичните мощности и дизайнерски концепции на заводите, с които работят водещите компании в света.

Share: